Бидете забележани!

Милениум02 е печатница која ви нуди најповолни цени и загарантиран квалитет на сите изработки. Овде сме да се погрижиме да бидете забележани.

Специјална понуда


Пакет 10 маички - 200ден.

Пакет 100 маички - 140ден.

Пакет 100 маички - 140ден.

Пакет 50 маички - 150ден.

Најбарани производи

Контактирајте не

Адреса

Grigor Prlichev br. 23, Kocani

Телефон

+389 74 24 00 02

Email

print@milenium02.mk

Shopping Cart